light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Sikre betalinger
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Sikre betalinger
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

UN Women Empowerment Principles

2024-10-10

For å støtte likestilling signerer vi UN Women Empowerment Principles!

Vi er stolte av å kunngjøre at vi har undertegnet UN Women Empowerment Principles (WEPs), som er etablert av UN Women og FNs Global Compact. Ved å undertegne prinsippene forplikter vi oss til å fremme likestilling, både i selskapet og i tråd med FNs Agenda 2030.

Historisk sett har emballasje- og prosessindustrien blitt sett på som mannsdominert, og akkurat som i mange andre bransjer er kvinner underrepresentert i lederroller.

Kvinnelig likestilling

Hos oss har det skjedd en merkbar endring, og vi har gjort fremskritt for å øke likestilling og inkludering både på ledernivå og blant våre ansatte. Denne endringen har vært svært viktig for å få ulike perspektiver og erfaringer, noe som driver innovasjon og beslutningstaking.

Linje

WEPs er retningslinjer som styrker kvinners posisjon på arbeidsplassen, i markedet og i samfunnet. Prinsippene viser selskaper hvordan de kan bidra og jobbe for likestilling og økonomisk utvikling ved å styrke kvinners rettigheter og muligheter.

Prinsipp 1: Etablere lederskap på høyt nivå for likestilling

Prinsipp 2: Behandle alle kvinner og menn rettferdig på jobben – respektere og støtte menneskerettigheter og ikke-diskriminering

Prinsipp 3: Sikre helse, sikkerhet og velvære for alle kvinnelige og mannlige ansatte

Prinsipp 4: Fremme utdanning, opplæring og faglig utvikling for kvinner

Prinsipp 5: Implementere forretningsutvikling, leverandørkjede og markedsføringsmetoder som styrker kvinner

Prinsipp 6: Fremme likestilling gjennom samfunnsinitiativer og påvirkningsarbeid

Prinsipp 7: Måle og rapportere offentlig om fremgang for å oppnå likestilling

Linje
Pia signerer WEPs

quote_37x26.png Vi anerkjenner at likestilling er nøkkelen til bærekraftig forretningsutvikling, og vi er stolte av å ha forpliktet oss til å følge prinsippene for kvinners egenmakt. Ved hjelp av verktøy som WEPs Gap Analysis Tool kan vi måle og overvåke vår prestasjon når det gjelder likestillingsmål og fremme åpenhet og ansvarlighet", sier Pia Jeppsson, administrerende direktør for Boxon Group."

quote_37x26.png Dette demonstrerer vårt urokkelige engasjement for å fremme likestilling og skape et mangfoldig, rettferdig og inkluderende arbeidsmiljø for våre Boxon-ansatte og i vår leverandørkjede."

 

Tilbake
Les mer om WEPs
loading symbol