light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Sikre betalinger
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Sikre betalinger
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

FSC Forest Week 21.-27. September 2024

Vi deltar i Forest Week

Vi i Boxon er stolte over å delta i FSC Forest Week, en global kampanje som har som mål å fremheve viktigheten av bærekraftig skogbruk og ansvar i produksjonen av emballasje. Sammen med over 1 200 FSC-sertifiserte bedrifter over hele verden, ønsker vi å vise hvordan bevisste valg kan bidra til å beskytte verdens skoger og økosystemene som er avhengige av dem.

Å velge FSC-sertifiserte produkter betyr at vi bidrar til å bevare biologisk mangfold og sikre fremtidens skoger gjennom ansvarlig skogbruk. Som Certificate Holder er vi i Boxon engasjert i å tilby våre kunder bærekraftige emballasjeløsninger som ivaretar både miljø og samfunn.

Linje

Hvorfor velge FSC-sertifiserte produkter fra Boxon?

Ved å velge FSC-sertifiserte produkter, tar både vi og våre kunder et viktig steg mot en mer bærekraftig fremtid. Her er noen fordeler med å velge FSC:

  • Bærekraft: Sikrer at materialer kommer fra ansvarlig forvaltede skoger.
  • Markedsfordel: Tiltrekker seg bevisste kunder som søker bærekraftige løsninger.
  • Overholdelse: Oppfyller miljølover og standarder.
  • Styrket merkevare: Forbedrer selskapets rykte som en miljøansvarlig aktør.
  • Sporbarhet i leverandørkjeden: Skaper troverdighet og åpenhet for materialets opprinnelse.
  • Samfunnsansvar: Fremmer etiske metoder i skogbruk og arbeidsforhold.
Les mer om FSC-sertifisering
Les blogginnlegg om FSC
Linje

Hvordan kan din bedrift bidra?

Hvis din bedrift allerede har et FSC-sertifikat, finnes det flere måter å engasjere dine ansatte og kunder for å spre budskapet om bærekraftig skogbruk:

  • Del ditt engasjement: Fortell dine kunder og samarbeidspartnere om ditt arbeid for å beskytte skogene ved å spre informasjon om FSC Forest Week.

  • Vis FSC-sertifiseringen: Legg til FSC-logoen på produktsidene dine online slik at kundene dine enkelt kan identifisere de FSC-sertifiserte produktene du tilbyr.

  • Tilby opplæring: Sørg for at alle i organisasjonen forstår viktigheten av FSC-sertifisering gjennom skreddersydd opplæring, slik at du kan fortsette å drive selskapets bærekraftsarbeid fremover.

Ønsker du å vite mer om vårt bærekraftige sortiment eller få hjelp med å gjennomgå dine emballasjeløsninger? Ikke nøl med å kontakte oss – vi hjelper deg gjerne med å ta neste steg mot en mer bærekraftig fremtid.

Kontakt oss
Les mer om FSC Forest Week
Tom rad
Linje
loading symbol